dj caesar official header
dj caesar official header
Dragos Caesar @ nuntile mondene 2011 & 2012
Dragos Caesar @ nuntile mondene 2011 & 2012
dj caesar la botez, nunta, orice eveniment
dj caesar la botez, nunta, orice eveniment
dj caesar 1
dj caesar 1
dj caesar 3
dj caesar 3
dj caesar 4
dj caesar 4
dj caesar 10
dj caesar 10
dj caesar 5
dj caesar 5
dj caesar 6
dj caesar 6
dj caesar 7
dj caesar 7
dj caesar 8
dj caesar 8
dj caesar 9
dj caesar 9

Establishment

CAESAR ENTERTAINMENT este o companie exclusivista, tanara, moderna, care tine neintrerupt pasul cu noile tehnologii si tendinte in domeniu, in vederea realizarii unor evenimente de inalta calitate.

Dragos Caesar si-a inceput activitatea de dj ca angajat al diverselor cluburi si discoteci in anul 1997, iar in anul 2005  a infiintat compania ce ii poarta numele. Colaborarile cu nume mari ale scenei, seturile dj, petrecerile tematice, rezidenta ca dj in cluburi de top, reprezinta un portofoliu de exceptie si totodata garantia calitatii profesionale.

Profile

CAESAR ENTERTAINMENT ofera servicii de sonorizare in & outdoor, cu echipamente audio de ultima generatie, pentru petreceri private (aniversari, nunti, botezuri), evenimente corporate (receptii, prezentari), evenimente de club, spectacole si evenimente artistice. Ca echipament, putem mentiona detinerea celei mai performante console de mixaj – PIONEER DDJ SZ si a celor mai noi si inovatoare sisteme audio marca BOSE.

Din dorinta de a oferi o alternativa elevata evenimentelor deservite si de a mentine calitatea serviciilor la un nivel cat mai ridicat, incepand cu anul 2014, singurul dj care reprezinta in scena CAESAR ENTERTAINMENT este Dragos Caesar.

Ca reprezentant al companiilor BOSE si LASERWORLD SWITZERLAND, CAESAR ENTERTAINMENT beneficiaza de tot suportul tehnic al companiilor partenere in vederea asigurarii oricarui proiect de sonorizare si spectacol laser.

CAESAR ENTERTAINMENT dispune, de asemenea, de o gama variata de lumini inteligente de scena, proiectoare arhitecturale, lasere, masini de ceata, echipamente de video-proiectie si karaoke.

CAESAR ENTERTAINMENT detine o fonoteca de peste 1500 cd-uri originale, peste 2000 discuri vinyl, 74 dvd-uri pentru karaoke, iar titlurile esentiale sunt convertite in formate digitale de inalta fidelitate. Aceasta fonoteca se extinde, in permanenta, atat cu edituri propri semnate dj Caesar cat si cu piese new entry. Activitatea de productie si editare in studioul propriu si abonamentele pe platformele de muzica special destinate djilor si producatorilor au dus la crearea si optimizarea ireproductibila a programelor muzicale de nisa, in mod special a celor de nunta.

Incepand cu anul 2008, CAESAR ENTERTAINMENT a renuntat la lucrul cu discuri compact (CD), trecand la un nivel superior – utilizarea aplicatiilor profesionale de mixaj live. In acest fel, pe langa flexibilitatea si viteza de lucru, exista si avantajul organizarii fonotecii dupa criterii diverse, programul fiind mult mai inventiv si surprinzator.

Pentru desfasurarea activitatii economice de activitati suport pentru creatie si interpretare artistica (spectacole) (cod CAEN 9002), CAESAR ENTERTAINMENT detine licenta de difuzare a muzicii in scop lucrativ si licenta de reproducere a fonogramelor . Totodata detinem mandatul de reprezentare a unui numar semnificativ de companii de entertainment din Romania in relatia de negociere a metodologiilor de aplicare a cadrului legislativ cu Organismele de Gestiune Colectiva (UPFR, ADPFR, UCMR-ADA, CREDIDAM, ARAIEX) si Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor.