dj caesar official header
dj caesar official header
Dragos Caesar @ nuntile mondene 2011 & 2012
Dragos Caesar @ nuntile mondene 2011 & 2012
dj caesar la botez, nunta, orice eveniment
dj caesar la botez, nunta, orice eveniment
dj caesar 1
dj caesar 1
dj caesar 3
dj caesar 3
dj caesar 4
dj caesar 4
dj caesar 10
dj caesar 10
dj caesar 5
dj caesar 5
dj caesar 6
dj caesar 6
dj caesar 7
dj caesar 7
dj caesar 8
dj caesar 8
dj caesar 9
dj caesar 9
  • musical news

– incepand cu anul 2014, singurul DJ care v-a reprezenta compania CAESAR ENTERTAINMENT este Dragos Caesar, ceilalti DJ colaboratori vor putea fi contractati doar prin agentia de impresariere CAESAR DJ BOOKING AGENCY.

– dupa cum v-am obisnuit de ani buni, tematica muzicala abordata de CAESAR ENTERTAINMENT excede acele playlist-uri stereotipe regasite la acest tip de evenimente si aduce o alternativa moderna, ce integreaza intr-un mixaj live, coerent, toate genurile esentiale evenimentului organizat de dumneavoastra.

In viziunea CAESAR ENTERTAINMENT, “pinguinii” au migrat de mult timp in “gasca lor” jalnica, manati de banalele onomatopee imperative ale MC-ului de serviciu, “cu manutele pe sus” intr-un “trenulet” silnic si ridicol, pe ritmuri de “El Meneaito” si “Jaga Jaga”…

Cu speranta ca fraza precedenta, chiar si asa, printr-un limbaj “colocvial”, a reusit sa conchida acest subiect, va aducem la cunostinta ca am ajuns la un numar de peste 1000 de remixuri si edituri proprii ale unor piese pe care le consider esentiale pentru realizarea unui program muzical unic, optim.

  • hardware news

– si pentru a implementa, live, intreaga activitate de studio, era imperios necesar sa ne adaptam noilor tehnologii si inovatii in domeniu. Pentru aceasta, am achizitionat liderul de piata din segmentul consolelor compacte dj  – consola Pioneer  DDJ SZ, ruland noua aplicatie SERATO DJ.

Detalii aici http://pioneerdj.com/english/products/controller/ddj-sx.html

– totodata, am facut un upgrade al consolei Ecler Evo 5 & Pioneer MEP 7000 si a consolei Technics SL-1200 MK2 si Ecler Nuo 2 cu ajutorul noului controler midi dedicat Serato DJ – Pioneer DDJ SP-1.

Detalii aici  http://pioneerdj.com/english/products/controller/ddj-sp1.html

– am facut upgrade la configuratia Deluxe – Bose L1 model ll prin adaugarea a inca 4 incinte acustice Bose B1 si a inca doua amplificatoare Bose Packlite A1.

Pentru aplicatii pretentioase unde este necesara o presiune acustica foarte mare, dar, totodata, confortul acustic al auditoriului sa nu fie periclitat, in functie de solutia tehica data de software-ul BOSE Modeler, se configureaza sistemul acustic cu 4, 8 sau 12 incinte de bas BOSE B1. Data fiind calitatea noastra de dealer al companiei Bose, avem intregul suport tehnic si logistic in a extinde aceasta configuratie in functie de tipul de aplicatie necesar.

 

Detalii aici http://worldwide.bose.com/pro/en_us/web/l1_model2/page.html?term=accessory&view=accessories

 

– am adaptat cele 4 sisteme active line array IMG Stage Line la cei 4 subwooferi Dynacord Madras M18, rezultand una / doua configuratii de inalta fidelitate, dat fiind faptul ca se realizeaza o presiune acustica foarte mare cu multe difuzoare de mici dimensiuni, intr-o diagrama de dispersie customizabila

dj caesar

– noul membru al efectelor speciale de scena este este o masina de fum greu, cu un randament crescut fata de alte produse similare

 

–  nou achizitionatele moving head-ui Acme Xperior XP 300SZ Spot, detin o tehnologie de ultima generatie si ofera un flux luminos de foarte mare intensitate.

Detalii aici http://www.bluearan.co.uk/index.php?id=PLIXPER300SZ#

 

– necesitatea utilizarii unor moving head – uri de putere mai mica pentru realizarea unor anumite tipuri de aplicatii, a adus in grila noastra de efecte dinamice inca 6 moving head-uri profesionale Robe Spot 150xt – 150w

 

 

dj caesar

 

– o imbunatatire considerabila a eficientizarii montajului efectelor arhitecturale si dinamice in scena o reprezinta utilizarea noilor elemente constructive de scenotehnica, asamblate sub forma de truss totems (turnuri de grinda asezate vertical la inaltimea de 2m, pe care se monteaza efectele dinamice) sau lifted truss (grinda suspendata la inaltimea de 2m – 3m, cu o lungime cuprinsa intre 4m – 6m). Toate elementele scenotehnice sunt de culoare neagra, pentru a pastra cromatica echipamentelor si a cablurilor si a realiza un contrast monocromatic intre echipamente si decoratiunile ballroom-ului.

 

dj caesar

– de departe, cel mai important element vizual nou implementat in setup-urile CAESAR ENTERTAINMENT, il constituie pupitrul de sticla retroiluminat, element ce inlocuieste masa acoperita cu material textil, pusa la dispozitie, de regula, din partea localului.

 

  • software news

— Odata cu achizitionarea consolei Pioneer DDJ SX aplicatia Serato ScratchLive a fost inlocuita de noul upgrade Serato DJ alaturi de plug-in-urile de extensie, Serato Video, Serato Pitch’n Time, Serato Flip, Serato DVS, Izotope Effects Packs si Sample media playerul KueIt ruland sub aplicatia live Serato Dj.

 

dj caesar

Incepand cu toamna anului 2015, CAESAR ENTERTAINMENT a trecut la un nivel superior al mobile djing-ului, prin implementarea in programul muzical si a componentei de visual. Acest nou mod de entertainment mobil inseamna, pe langa un setup avantgardist, o dinamicitate si o flexibilitate sporita a modului de lucru. Fie ca se mixeaza videoclipuri muzicale editate special pentru dj, fie ca se mixeaza fisiere audio carora li se asociaza un videoclip sau un efect visual, componenta audio ramane in permanenta corelare cu cea video; actiunile djului fiind transmise live, atat acustic cat si visual catre public. Flexibilitatea sistemului rezida in faptul ca se poate asocia un slide show foto, un text dinamic, un clip video propriu, oricand, fara a intererupe in vreun fel coerenta programului muzical si totodata starea de spirit a participantilor. Aceste inseratii de materiale proprii, peste programul muzical, pot fi redate ca atare sau pot fi dinamicizate in functie de actiunile si efectele aplicate, live, de catre dj, prin prestatia sa muzicala. Calitatea componentei audio a videoclipurilor muzicale este de cea mai buna calitate, chiar si la muzica foarte veche, deoarece intreaga videoteca este achizitionata de la case de productie si editare video destinate video – jockeying-ului profesional, ce utilizeaza doar componente originale de studio, ce detin drepturi de autor.

Pentru mai multe detalii, ramaneti in legatura cu pagina de Facebook – CAESAR ENTERTAINMENT
 

dj caesar